-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Senarathna, Sachini1 (AUTHOR), Mel, Roshema1 (AUTHOR), Malalgoda, Maneka1 (AUTHOR) maneka.malalgoda@umanitoba.ca
المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2024, Vol. 116, pN.PAG-N.PAG. 1p.
مصطلحات موضوعية: *CONSUMER preferences, *GLUTEN-free foods, *PROTEINS, *SUSTAINABILITY, *COST control, *FOOD security, *FAT
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kim, Myeongseon1, Oh, Imkyung1, Jeong, Sungmin1, Lee, Suyong1 suyonglee@sejong.ac.kr
المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2019, Vol. 86, p48-53. 6p.
مصطلحات موضوعية: *DOUGH, *GLUTEN-free foods, *PARTICLE size distribution, *GLASS transition temperature, *VISCOELASTICITY
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Pico, Joana1,2 joana.pico@uva.es, Reguilón, Montserrat P.1, Bernal, José2, Gómez, Manuel1
المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2019, Vol. 86, p92-101. 10p.
مصطلحات موضوعية: *RICE flour, *GLUTEN-free foods, *CORNSTARCH, *RICE proteins, *PEA proteins
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Pestorić, Mladenka1, Sakač, Marijana1, Pezo, Lato2 latopezo@yahoo.co.uk, Škrobot, Dubravka1, Nedeljković, Nataša1, Jovanov, Pavle1, Šimurina, Olivera1, Mandić, Anamarija1
المصدر: Journal of Cereal Science. Sep2017, Vol. 77, p172-179. 8p.
مصطلحات موضوعية: *PHYTOCHEMICALS, *GLUTEN-free foods, *BUCKWHEAT, *RICE products, *COOKIES, *FOOD storage
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jafari, Morteza1, Koocheki, Arash1 koocheki@um.ac.ir, Milani, Elnaz2
المصدر: Journal of Cereal Science. Sep2017, Vol. 77, p49-57. 9p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *SORGHUM, *WHEAT quality, *DOUGH, *RHEOLOGY, *VISCOELASTICITY
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Pico, Joana1 joana.pico@uva.es, Hansen, Åse S.2, Petersen, Mikael A.2
المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2017, Vol. 76, p280-288. 9p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *BREAD, *WHEAT, *FLOUR, *AMARANTHS
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Giuberti, Gianluca1 gianluca.giuberti@unicatt.it, Marti, Alessandra2, Fortunati, Paola1, Gallo, Antonio1
المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2017, Vol. 76, p157-164. 8p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free cooking, *RICE, *RICE flour, *NUTRITIONAL value, *STARCH synthesis, *COOKING
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Elgeti, Dana1, Yu, Lu1, Stüttgen, Andreas1, Jekle, Mario1 mjekle@tum.de, Becker, Thomas1
المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2017, Vol. 76, p28-34. 7p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free cooking, *STARCH, *BREAD, *GRAIN aeration, *AERATION of food, *YEAST
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jeong, Sungmin1, Kim, Myeongseon1, Yoon, Mi-Ra2, Lee, Suyong1 suyonglee@sejong.ac.kr
المصدر: Journal of Cereal Science. May2017, Vol. 75, p138-142. 5p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *ZEIN (Plant protein), *AMYLOSE, *ELASTICITY, *THERMAL conductivity
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Capriles, Vanessa D.1 vanessa.capriles@unifesp.br, dos Santos, Fernanda G.1, Arêas, José Alfredo G.2
المصدر: Journal of Cereal Science. Jan2016, Vol. 67, p83-91. 9p.
مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free diet, *BREAD, *NUTRITIONAL status, *BIOACTIVE compounds, *MICRONUTRIENTS, *GLYCEMIC index