يعرض 1 - 10 نتائج من 155 نتيجة بحث عن '"Gluten-Free"', وقت الاستعلام: 1.08s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Senarathna, Sachini1 (AUTHOR), Mel, Roshema1 (AUTHOR), Malalgoda, Maneka1 (AUTHOR) maneka.malalgoda@umanitoba.ca

    المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2024, Vol. 116, pN.PAG-N.PAG. 1p.

  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Pico, Joana1,2 joana.pico@uva.es, Reguilón, Montserrat P.1, Bernal, José2, Gómez, Manuel1

    المصدر: Journal of Cereal Science. Mar2019, Vol. 86, p92-101. 10p.

    مصطلحات موضوعية: *RICE flour, *GLUTEN-free foods, *CORNSTARCH, *RICE proteins, *PEA proteins

  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Jafari, Morteza1, Koocheki, Arash1 koocheki@um.ac.ir, Milani, Elnaz2

    المصدر: Journal of Cereal Science. Sep2017, Vol. 77, p49-57. 9p.

    مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *SORGHUM, *WHEAT quality, *DOUGH, *RHEOLOGY, *VISCOELASTICITY

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Pico, Joana1 joana.pico@uva.es, Hansen, Åse S.2, Petersen, Mikael A.2

    المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2017, Vol. 76, p280-288. 9p.

    مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free foods, *BREAD, *WHEAT, *FLOUR, *AMARANTHS

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Elgeti, Dana1, Yu, Lu1, Stüttgen, Andreas1, Jekle, Mario1 mjekle@tum.de, Becker, Thomas1

    المصدر: Journal of Cereal Science. Jul2017, Vol. 76, p28-34. 7p.

    مصطلحات موضوعية: *GLUTEN-free cooking, *STARCH, *BREAD, *GRAIN aeration, *AERATION of food, *YEAST

  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Capriles, Vanessa D.1 vanessa.capriles@unifesp.br, dos Santos, Fernanda G.1, Arêas, José Alfredo G.2

    المصدر: Journal of Cereal Science. Jan2016, Vol. 67, p83-91. 9p.