دورية أكاديمية

Effects of the Composition of Glutenin Subunits at Glu-A1 and Glu-D1 loci on the Protein Composition in Japanese Soft Wheat

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of the Composition of Glutenin Subunits at Glu-A1 and Glu-D1 loci on the Protein Composition in Japanese Soft Wheat / 日本麺用コムギにおけるGlu-A1およびGlu-D1座サブユニット構成の違いがタンパク質組成に及ぼす影響
المؤلفون: Kanenori Takata, Mikiko Yanaka, Naoyuki Ishikawa, Tadashi Takahashi, 石川 直幸, 谷中 美貴子, 高橋 肇, 高田 兼則
المصدر: 日本作物学会紀事 / Japanese Journal of Crop Science. 2016, 85(4):403
قاعدة البيانات: J-STAGE
الوصف
تدمد:00111848
13490990
DOI:10.1626/jcs.85.403