-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Sacchetti, Giampiero1 gsacchetti@unite.it, Cocci, Emiliano2, Pinnavaia, GianGaetano2, Mastrocola, Dino1, Rosa, Marco Dalla2
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. May2008, Vol. 43 Issue 5, p797-804. 8p. 2 Charts, 6 Graphs.
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sacchetti, Giampiero1 gsacchetti@unite.it, Pittia, Paola1, Pinnavaia, Gian Gaetano2
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. Jun2005, Vol. 40 Issue 6, p655-663. 9p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD chemistry, *PREPARED cereals, *CEREAL products, *EXTRUSION process, *HYDRATION, *TEMPERATURE
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sacchetti, Giampiero1, Pittia, Paola2, Biserni, Manuela1, Pinnavaia, Gian G.1, Rosa, Marco D.1
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. Feb2003, Vol. 38 Issue 2, p135-143. 9p.
مصطلحات موضوعية: *PREPARED cereals, *HYDRATION