-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hao Chen, Yaxin Hou, He Huang, Yue Sun, Yashuai Wu, Jiaxin Hong, Dongrui Zhao, Jinyuan Sun, Mingquan Huang, Baoguo Sun
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3445-3464 (2023)
مصطلحات موضوعية: Aging process, dynamic change, adsorption pen, Mental test, random forest, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Iqra Masood, Sana Noreen, Komal Raza, Waseem Khalid, Muhammad Abdul Rahim, Khalid Abdelsamea Mohamedahmed
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3187-3196 (2023)
مصطلحات موضوعية: PCOS, body weight, ketogenic Diet, hypocaloric Mediterranean diet, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: G C Jeevitha, Siva Ramamoorthy, Faraz Ahmad, R Saravanan, Shafiul Haque, Esra Capanoglu
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3492-3511 (2023)
مصطلحات موضوعية: Mango peel, valorisation, pectin, phenolic compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Maximilian Andreas Storz, Roman Huber
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3567-3576 (2023)
مصطلحات موضوعية: Potential renal acid load, dietary acid load, edible insects, entomophagy, nutritive value, acid-base equilibrium, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ali Ikram, Farhan Saeed, Muhammad Afzaal, Javed Iqbal, Mohamed Hassan Mohamed
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3556-3566 (2023)
مصطلحات موضوعية: Secale cereal L, amino acid, vitamin, phenolic, Lignan, Alkylresorcinol, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nur Hamizah Hamid, Namasivayam Navaranjan
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3544-3555 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken sausages, sesame seeds, whey protein isolate, microbiology, guar gum, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Heny Herawati, Elmi Kamsiati, Diana Nur Afifah, Eni Kusumaningtyas, Muchamad Bachtiar, Sunarmani, Iceu Agustinisari
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3532-3543 (2023)
مصطلحات موضوعية: GABA, antioxidant, sensory, modified, Tempeh, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Heni Radiani Arifin, Zain Adisti Mauliani, Putri Widyanti Harlina, Edy Subroto, Rossy Choerun Nissa, Asad Nawaz
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3512-3530 (2023)
مصطلحات موضوعية: nanocomposite film, Elephant foot-yam starch, Nanocrystalline cellulose, Sorbitol, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shivani Ranjan, Sumit Sow, Mainak Ghosh, Smruti Ranjan Padhan, Sanjay Kumar, Harun Gitari, Akello Mirriam, Dibyajyoti Nath
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3477-3491 (2023)
مصطلحات موضوعية: Quinoa, cereal, biomedicine, gluten free, nutraceutical, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Abuzar, Hafiz Rizwan Sharif, Mian Kamran Sharif, Rizwan Arshad, Abdur Rehman, Waqas Ashraf, Aiman Karim, Kanza Aziz Awan, Husnain Raza, Waseem Khalid, Turky Omar Asar, Mayada Ahmad Al-Sameen
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3407-3432 (2023)
مصطلحات موضوعية: Shrimp waste, bioactive compounds, industrial applications, environmental sustainability, shrimp waste-based products, nutritional benefits, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource