-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Panuncio, Alicia, Cardeza, Luciana, Quintero, Mariana, Solé, María Laura, Barrios, Sofía, Gámbaro, Adriana
المصدر: INNOTEC; No. 8 ene-dic (2013): INNOTEC; 39-43 ; INNOTEC; Núm. 8 ene-dic (2013): INNOTEC; 39-43 ; 1688-6593 ; 1688-3691
مصطلحات موضوعية: Burgers, minced hake, transglutaminase, sensorial evaluation, Hamburguesas, merluza desmenuzada, transglutaminasa, evaluación sensorial
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://ojs.latu.org.uy/index.phpTest/INNOTEC/article/view/223/pdf_1; https://ojs.latu.org.uy/index.phpTest/INNOTEC/article/view/223
الإتاحة: https://doi.org/10.26461/08.05Test
https://ojs.latu.org.uy/index.phpTest/INNOTEC/article/view/223 -
2دورية أكاديمية
العنوان البديل: Influence of microbiological transglutaminase on the sensory properties of burgers of minced hake (Merluccius hubbsi). (English)
المؤلفون: Panuncio, Alicia, Cardeza, Luciana, Quintero, Mariana, Solé, María Laura, Barrios, Sofía, Gámbaro, Adriana
المصدر: Innotec; 2013, Issue 8, p39-43, 5p
مصطلحات موضوعية: HAMBURGERS, EUROPEAN hake, ENZYME activation, TRANSGLUTAMINASES
مصطلحات جغرافية: URUGUAY