-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Simić, Marijana, Žilić, Slađana
المصدر: Hrana i ishrana
مصطلحات موضوعية: pšenica, proteini, gluten, tehnološka svojstva, testo, celijakija, wheat, proteins, technological properties, dough, coeliac disease
العلاقة: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/783Test; http://rik.mrizp.rs/bitstream/id/4153/2018-Hrana_i_ishrana-59-2-68-73_0018-68721802068S.pdfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.5937/HraIsh1802068STest
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/783Test
http://rik.mrizp.rs/bitstream/id/4153/2018-Hrana_i_ishrana-59-2-68-73_0018-68721802068S.pdfTest -
2مورد إلكتروني
عناروين إضافية: The technological, nutritional and medical aspects of wheat proteins
المؤلفون: Simić, Marijana
المصدر: Hrana i ishrana
مصطلحات الفهرس: pšenica, proteini, gluten, tehnološka svojstva, testo, celijakija, wheat, proteins, technological properties, dough, coeliac disease, article