-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ma, Sen, Zhou, Ning, Fu, Yinghua, Wang, Jiayi
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 12, p1904, 12p
مصطلحات موضوعية: CARROTS, VITAMIN C, ESCHERICHIA coli O157:H7, HEAT treatment, SALMONELLA typhimurium, REACTIVE oxygen species, MOLDS (Fungi)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Wei, Wang, Qiaohua, Wang, Yingli
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 12, p1863, 21p
مصطلحات موضوعية: STANDARD deviations, LETTUCE growing, CASH crops, VITAMIN C
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 12, p1844, 12p
مصطلحات موضوعية: STRAWBERRIES, FOOD packaging, BIOACTIVE compounds, LACTIC acid, VITAMIN C, FRUIT quality
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Timón, María Luisa, Andrés, Ana Isabel, Petrón, María Jesús
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 12, p1802, 15p
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Maimaitiyiming, Ruxianguli, Yang, Yuting, Mulati, Ailikemu, Aihaiti, Aihemaitijiang, Wang, Jiayi
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1723, 9p
مصطلحات موضوعية: FOOD preservation, ESCHERICHIA coli O157:H7, RADIOTHERAPY safety, IRRADIATION, ORGANIC acids, SALMONELLA typhimurium, VITAMIN C
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1665, 13p
مصطلحات موضوعية: GARLIC, VITAMIN C, FERMENTATION, PHENOLS, ANTIOXIDANT analysis, SUBSTANCE abuse, PLASTIC bags
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Yu, Zhang, Jiayi, Zhao, Yaqin, Bao, Yinqiu, Wu, Zhengguo, Zheng, Yonghua, Jin, Peng
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1526, 16p
مصطلحات موضوعية: POTATOES, POTATO quality, VITAMIN C, GLUTAMATE decarboxylase, ETHANES, REACTIVE oxygen species
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dang, Yen Thi, Tran, Hieu, Kha, Tuyen Chan
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1463, 23p
مصطلحات موضوعية: SPRAY drying, RESPONSE surfaces (Statistics), TROPICAL fruit, VITAMIN C, EMULSIONS, PHENOLS
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shin, Jang-Ho, Han, Jung-Ah
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1418, 16p
مصطلحات موضوعية: VITAMIN C, CASTING (Manufacturing process), WATER vapor, HYALURONIC acid, TENSILE strength, EDIBLE coatings
الشركة/الكيان: WORLD Health Organization
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sun, Jianrui, Li, Jinglan, Ren, Ruirui, Yao, Linlin, Tong, Li, Yuan, Jiangfeng, Wang, Dahong
المصدر: Foods; May2024, Vol. 13 Issue 9, p1354, 17p
مصطلحات موضوعية: CUCUMBERS, CHITOSAN, POLYPHENOL oxidase, SUPEROXIDE dismutase, VITAMIN C, PHENOLS