-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: FENG, Danqin, LIN, Jinbiao, CAI, Jianguo, CHEN, Xiaoli, YE, Huiming
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: interference, PH, urine strip test, vitamin C
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: RANDHAWA, Muhammad Atif, JAVED, Muhammad Sameem, AHMAD, Zulfiqar, AMJAD, Adnan, KHAN, Ammar Ahmad, SHAH, Faiz-ul-Hassan, FILZA, Fatima
المصدر: Food Science and Technology. June 2020 40(2)
مصطلحات موضوعية: hydroxymethylfurfural, furfural, orange juice, storage, vitamin C degradation
وصف الملف: text/html
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: GARCIA, Lismaíra Gonçalves Caixeta, SILVA, Flávio Alves da, ASQUIERI, Eduardo Ramirez, BOAS, Eduardo Valério de Barros Vilas, DAMIANI, Clarissa
المصدر: Food Science and Technology. December 2019 39(2)
مصطلحات موضوعية: anthesis, Myrciaria sp., vitamin C, hydrolysed tannins
وصف الملف: text/html
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: GARCIA, Lismaíra Gonçalves Caixeta, SILVA, Edson Pablo da, SILVA NETO, Carlos de Melo e, VILAS BOAS, Eduardo Valério de Barros, ASQUIERI, Eduardo Ramirez, DAMIANI, Clarissa, SILVA, Flávio Alves da
المصدر: Food Science and Technology. June 2019 39(1)
مصطلحات موضوعية: antioxidants, respiration rate, vitamin C, weight loss
وصف الملف: text/html
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: GLÓRIA, Elanne Costa, ELIAS, Heloísa Helena de Siqueira, CARVALHO, Elisângela Elena Nunes, GUIMARÃES, Luiz Gustavo Lima
المصدر: Food Science and Technology. June 2019 39(1)
مصطلحات موضوعية: savannah fruits, mirindiba, vitamin C, phenolic compounds
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: HAMACEK, Fabiana Rossini, DELLA LUCIA, Ceres Mattos, SILVA, Bárbara Pereira da, MOREIRA, Ana Vládia Bandeira, PINHEIRO-SANT’ANA, Helena Maria
المصدر: Food Science and Technology. December 2018 38(1)
مصطلحات موضوعية: Mauritia vinifera, vitamin C, vitamin E, folates, HPLC
وصف الملف: text/html
-
7
المصدر: Food Science and Technology. 18:237-250
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Vitamin C, Chemistry, Infrared, Weight loss, Aril, Scientific method, medicine, Cultivar, medicine.symptom, Response surface modeling, Food Science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::03e9c818c7d15e2af1689cb50ce6cf70Test
https://doi.org/10.52547/fsct.18.114.237Test -
8
المؤلفون: Danqin Feng, Jianguo Cai, Jinbiao Lin, Xiaoli Chen, Huiming Ye
المصدر: Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 09 JUL 2021
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e37321, Published: 09 JUL 2021
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology (2021)مصطلحات موضوعية: Sulfosalicylic acid, Chromatography, Urinalysis, medicine.diagnostic_test, Vitamin C, Nutrition. Foods and food supply, PH, Chemistry, Bilirubin, interference, vitamin C, Urine, chemistry.chemical_compound, urine strip test, medicine, T1-995, TX341-641, Nitrite, Technology (General), Food Science, Biotechnology
وصف الملف: text/html
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6713286c573ad281d5a16e99bfb89ec4Test
https://doi.org/10.1590/fst.37321Test -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Silva, Edson Pablo da, Cardoso, Andre Feres Lopes, Fante, Camila, Rosell, Cristina Molina, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
المصدر: Food Science and Technology. December 2013 33(4)
مصطلحات موضوعية: gabiroba fruit, storage, temperature, vitamin C, antioxidants
وصف الملف: text/html
-
10
المؤلفون: Trias MAHMUDIONO, Dmitry Olegovich BOKOV, Marwan Mahmood SALEH, Shehla SHOUKAT, Mustafa Zuhair MAHMOUD, Ghulam YASIN, Abed Jawad KADHIM, Saima NOOR, Zaid Shaker AL-MAWLAWI, Mustafa Mohammed KADHIM
المصدر: Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTAمصطلحات موضوعية: carotenoids, vitamin C, citrus fruit, antioxidant capacity, Food Science, Biotechnology
وصف الملف: text/html
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a7c519bc3bc6beed56c2f3ed893224ccTest
https://doi.org/10.1590/fst.03722Test