Pickering emulsion stabilized by Haematococcus pluvialis protein particles and its application in dumpling stuffing

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Pickering emulsion stabilized by Haematococcus pluvialis protein particles and its application in dumpling stuffing
المؤلفون: Chenyue Liu, Shasha Cheng, Haitao Wang, Mingqian Tan
المصدر: Food Research International. 170:112957
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Food Science
تدمد: 0963-9969
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6b0b7317cc296ad3a00f027929db07d0Test
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112957Test
حقوق: CLOSED
رقم الانضمام: edsair.doi...........6b0b7317cc296ad3a00f027929db07d0
قاعدة البيانات: OpenAIRE