Elucidation on the destabilization mechanism of whipping creams during static storage

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Elucidation on the destabilization mechanism of whipping creams during static storage
المؤلفون: Hua Xu, Lan Yang, Jun Jin, Jing Zhang, Pengkai Xie, Yuhang Chen, Longkai Shi, Wei Wei, Qingzhe Jin, Xingguo Wang
المصدر: Food Hydrocolloids. 129:107613
بيانات النشر: Elsevier BV, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
تدمد: 0268-005X
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::160cce7a65a8befa099ef96a9ad0e330Test
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.107613Test
حقوق: CLOSED
رقم الانضمام: edsair.doi...........160cce7a65a8befa099ef96a9ad0e330
قاعدة البيانات: OpenAIRE