-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shen, Cangliang1 cangliang.shen@mail.wvu.edu, Lemonakis, Lacey1, Etienne, Xiaoli2, Li, KaWang1, Jiang, Wentao1, Adler, Jeremy M.3
المصدر: Food Control. Sep2019, Vol. 103, p161-166. 6p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD pathogens, *FOOD microbiology, *ANTI-infective agents, *CAMPYLOBACTER jejuni, *ELECTROSTATIC atomization
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cao, Xiao1, Zhao, Lichao1, Zhang, Jingfeng1, Chen, Xun2, Shi, Lei2, Fang, Xiang1, Xie, Hui3, Chang, Yanlei2, Wang, Li1 wangli_scau@scau.edu.cn
المصدر: Food Control. Sep2019, Vol. 103, p145-152. 8p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD microbiology, *SHRIMPS, *POLYMERASE chain reaction, *PROPIDIUM monoazide, *COOKING, VIBRIO parahaemolyticus detection
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Muñoz, Nydia1, Sonar, Chandrashekhar R.1, Bhunia, Kanishka2, Tang, Juming1, Barbosa-Cánovas, Gustavo V.1, Sablani, Shyam S.1 ssablani@wsu.edu
المصدر: Food Control. Aug2019, Vol. 102, p81-86. 6p.
مصطلحات موضوعية: *REFRIGERATED food microbiology, *LISTERIA monocytogenes, *SALMONELLA typhimurium, *READY meals, *BACTERIAL cultures, *BACTERIAL growth
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Byakika, Stellah1 stellahbyakika@gmail.com, Mukisa, Ivan Muzira1, Byaruhanga, Yusuf Byenkya1, Male, Denis2, Muyanja, Charles1
المصدر: Food Control. Jun2019, Vol. 100, p212-219. 8p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD safety, *FOOD microbiology, *FERMENTED beverages, *COLIFORMS
مصطلحات جغرافية: KAMPALA (Uganda)
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tian, Xiaojing1,2, Yu, Qianqian1,2, Shao, Lele1,2, Li, Xingmin1,2, Dai, Ruitong1,2 dairuitong@hotmail.com
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p85-92. 8p.
مصطلحات موضوعية: *ESCHERICHIA coli, *FOOD microbiology, *RESISTANCE heating, *MICROBIAL inactivation, *LOW temperatures
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Puga, C.H.1, Rodríguez-López, P.2, Cabo, M.L.2, SanJose, C.1, Orgaz, B.1 belen@vet.ucm.es
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p222-228. 7p.
مصطلحات موضوعية: *BIOFILMS, *FOOD microbiology, *LISTERIA monocytogenes, *ENZYMATIC analysis, *FOOD chemistry, *FOOD industry
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Naghizadeh Raeisi, Shahram1,2, Ghoddusi, Hamid B.1 h.ghoddusi@londonmet.ac.uk, Juncker Boll, Erik3, Farahmand, Nasim1, Stuer-Lauridsen, Birgitte3, Johansen, Eric3, Sutherland, Jane P.1, Ouoba, Labia Irène I.1,4
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p205-211. 7p.
مصطلحات موضوعية: *BIFIDOBACTERIUM, *FOOD microbiology, *ANTI-infective agents, *MICROBIAL sensitivity tests, *ENTEROCOCCUS, *TETRACYCLINE, *PROBIOTICS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lopes, Stefani Machado1 tefimlopes@gmail.com, Fösch Batista, Ana Carolina1, Tondo, Eduardo César1
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p249-253. 5p.
مصطلحات موضوعية: *SALMONELLA, *FOOD microbiology, *FOOD contamination, *LOW temperatures, *EGG processing
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bundidamorn, Damkerng1,2, Supawasit, Wannakarn1, Trevanich, Sudsai1,2 fagisstn@ku.ac.th
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p195-204. 10p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD microbiology, *VEROCYTOTOXINS, *SALMONELLA, *ESCHERICHIA coli, *LISTERIA monocytogenes, *POLYMERASE chain reaction
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Banga, Km Sheetal1 sheetal.0415@gmail.com, Kotwaliwale, Nachiket1, Mohapatra, Debabandya1, Giri, Saroj Kumar1
المصدر: Food Control. Dec2018, Vol. 94, p167-176. 10p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD storage, *FOOD microbiology, *INSECT pheromones, *SOLID phase extraction, *ELECTRONIC noses