Nanoparticle-Based Technologies for the Detection of Food Antioxidants

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Nanoparticle-Based Technologies for the Detection of Food Antioxidants
المؤلفون: Alina Vasilescu, Erica Sharpe, Silvana Andreescu
المصدر: Current Analytical Chemistry. 8:495-505
بيانات النشر: Bentham Science Publishers Ltd., 2012.
سنة النشر: 2012
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Nanoparticle, Nanotechnology, Analytical Chemistry
تدمد: 1573-4110
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c8f829f5ebb576280a06d8eb2142ea5eTest
https://doi.org/10.2174/157341112803216780Test
رقم الانضمام: edsair.doi...........c8f829f5ebb576280a06d8eb2142ea5e
قاعدة البيانات: OpenAIRE