رسالة جامعية

Optimization and modeling of enzymatic hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) tissue

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Optimization and modeling of enzymatic hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) tissue
المؤلفون: Wang, Junwen.
المصدر: Connect to this title online; UW restricted.
سنة النشر: 2000
المجموعة: OCLC
مصطلحات موضوعية: Hydrolysis Protein hydrolysates. Atlantic salmon. Fish protein concentrate.
الوصف: Thesis (Ph. D.)--University of Washington, 2000.
Vita. Includes bibliographical references (leaves 198-219).
Original Identifier: oai:xtcat.oclc.org:OCLCNo/46973786
نوع الوثيقة: Theses
اللغة: English
الإتاحة: http://hdl.handle.net/1773/5307Test
رقم الانضمام: edsndl.OCLC.oai.xtcat.oclc.org.OCLCNo.46973786
قاعدة البيانات: Networked Digital Library of Theses & Dissertations