رسالة جامعية
Optimization and modeling of enzymatic hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) tissue
العنوان: | Optimization and modeling of enzymatic hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) tissue |
---|---|
المؤلفون: | Wang, Junwen. |
المصدر: | Connect to this title online; UW restricted. |
سنة النشر: | 2000 |
المجموعة: | OCLC |
مصطلحات موضوعية: | Hydrolysis Protein hydrolysates. Atlantic salmon. Fish protein concentrate. |
الوصف: | Thesis (Ph. D.)--University of Washington, 2000. Vita. Includes bibliographical references (leaves 198-219). |
Original Identifier: | oai:xtcat.oclc.org:OCLCNo/46973786 |
نوع الوثيقة: | Theses |
اللغة: | English |
الإتاحة: | http://hdl.handle.net/1773/5307Test |
رقم الانضمام: | edsndl.OCLC.oai.xtcat.oclc.org.OCLCNo.46973786 |
قاعدة البيانات: | Networked Digital Library of Theses & Dissertations |
الوصف غير متاح. |