-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Vahmani, P., Rolland, D.C., Block, H.C., Dugan, M.E.R.
المصدر: Canadian Journal of Animal Science; Sep2020, Vol. 100 Issue 3, p570-576, 7p
مصطلحات موضوعية: TRANS fatty acids, ERYTHROCYTES, HEIFERS, OLEIC acid, VEGETABLE oils, BARLEY
-
2دورية أكاديمية
العنوان البديل: Trans-formation du bæuf pour une meilleure composition en acide gras. (French)
المؤلفون: Dugan, Michael E. R., Aldai, Noelia, Aalhus, Jennifer L., Rolland, David C., Kramer, John K. G.
المصدر: Canadian Journal of Animal Science; Dec2011, Vol. 91 Issue 4, p545-556, 12p
مصطلحات موضوعية: TRANS fatty acids, FAT content of beef, HEART diseases, CATTLE, FOOD of animal origin
-
3
المؤلفون: Jennifer L. Aalhus, Noelia Aldai, David C. Rolland, John K. G. Kramer, Michael E. R. Dugan
المصدر: Addi. Archivo Digital para la Docencia y la Investigación
instnameمصطلحات موضوعية: acide ruménique, Conjugated linoleic acid, ZOOLOGY, tissu adipeux, Adipose tissue, Beef cattle, Subcutaneous fat, acide vaccénique, chemistry.chemical_compound, Animal science, Food Animals, Longissimus muscle, Chemistry, boeuf, CLA, ALC, beef, rumenic acid, FOOD ANIMALS, Biochemistry, trans, Animal Science and Zoology, Composition (visual arts), Fatty acid composition, Subcutaneous adipose tissue, vaccenic acid
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a38b03013f02c7dc7cedee1e2600083cTest
https://doi.org/10.4141/cjas08024Test -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Vahmani, Payam1, Meadus, W. Jon1, Uttaro, Bethany1, López-Campos, Óscar1, Mapiye, Cletos2, Rolland, David C.1, Caine, William R.3, Aalhus, Jennifer L.1, Dugan, Michael E.R.1,1
المصدر: Canadian Journal of Animal Science 96(2):95-99. 2016
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Vahmani, P.1, Rolland, D.C.1, McAllister, T.A.2, Block, H.C.1, Proctor, S.D.3, Guan, L.L.4, Prieto, N.1, Aalhus, J.L.1, Dugan, M.E.R.1,1
المصدر: Canadian Journal of Animal Science 96(3):299-301. 2016