-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Marta Esteves, Mariana Sequeira, Manuel Malfeito-Ferreira
المصدر: Beverages, Vol 10, Iss 2, p 44 (2024)
مصطلحات موضوعية: white wines, fine wines, aging potential, appreciation, age prediction, browning, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةRole of p-Coumaric Acid and Micronutrients in Sulfur Dioxide Tolerance in Brettanomyces bruxellensis
المصدر: Beverages, Vol 9, Iss 3, p 69 (2023)
مصطلحات موضوعية: Brettanomyces bruxellensis, red wine spoilage, sulfur dioxide, sulfite stress, p-coumaric acid, VBNC, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mkrtich Harutyunyan, Manuel Malfeito-Ferreira
المصدر: Beverages, Vol 8, Iss 1, p 10 (2022)
مصطلحات موضوعية: heritage winemaking, clay vessels, biological aging, wine styles, aged wines, sweet wines, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Manuel Malfeito-Ferreira
المصدر: Beverages, Vol 5, Iss 3, p 45 (2019)
مصطلحات موضوعية: n/a, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Manuel Malfeito-Ferreira
المصدر: Beverages, Vol 4, Iss 2, p 32 (2018)
مصطلحات موضوعية: wine, spoilage, Brettanomyces, Dekkera, volatile phenols, off-flavors, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Virgílio Loureiro, Renato Brasil, Manuel Malfeito-Ferreira
المصدر: Beverages, Vol 2, Iss 1, p 6 (2016)
مصطلحات موضوعية: wine tasting, emotional responses, consumer research, wine challenges, wine styles, OIV tasting sheet, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Manuel Malfeito-Ferreira, MKRTICH HARUTYUNYAN
المصدر: Beverages. 8:10
مصطلحات موضوعية: heritage winemaking, clay vessels, wine styles, biological aging, wine trends, consumer preferences, sweet wines, aged wines, Food Science
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3cfbe3fc512d64e2b1c3abd600dacbaTest
https://doi.org/10.3390/beverages8010010Test