PRE-HARVEST FACTORS AND FRESH-CUT VEGETABLES QUALITY
العنوان: | PRE-HARVEST FACTORS AND FRESH-CUT VEGETABLES QUALITY |
---|---|
المؤلفون: | A. Chiesa, S. Moccia, D. Frezza, A. Fraschina, G. Trinchero, Adrian P. Leon |
المصدر: | Acta Horticulturae. :153-159 |
بيانات النشر: | International Society for Horticultural Science (ISHS), 2003. |
سنة النشر: | 2003 |
مصطلحات موضوعية: | Toxicology, media_common.quotation_subject, Quality (business), Horticulture, Biology, media_common |
تدمد: | 2406-6168 0567-7572 |
الوصول الحر: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ee6319a6962f15eb9b7e0fd7b789d7d2Test https://doi.org/10.17660/actahortic.2003.604.14Test |
رقم الانضمام: | edsair.doi...........ee6319a6962f15eb9b7e0fd7b789d7d2 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 24066168 05677572 |
---|