PRE-HARVEST FACTORS AND FRESH-CUT VEGETABLES QUALITY

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: PRE-HARVEST FACTORS AND FRESH-CUT VEGETABLES QUALITY
المؤلفون: A. Chiesa, S. Moccia, D. Frezza, A. Fraschina, G. Trinchero, Adrian P. Leon
المصدر: Acta Horticulturae. :153-159
بيانات النشر: International Society for Horticultural Science (ISHS), 2003.
سنة النشر: 2003
مصطلحات موضوعية: Toxicology, media_common.quotation_subject, Quality (business), Horticulture, Biology, media_common
تدمد: 2406-6168
0567-7572
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ee6319a6962f15eb9b7e0fd7b789d7d2Test
https://doi.org/10.17660/actahortic.2003.604.14Test
رقم الانضمام: edsair.doi...........ee6319a6962f15eb9b7e0fd7b789d7d2
قاعدة البيانات: OpenAIRE