-
1كتاب
المؤلفون: Osman, Osman Ahmed, Osman, Osman Ahmed, عثمان، عثمان أحمد
المصدر: Halal and Kosher Food. (2023) 55-65
مصطلحات موضوعية: Halal food industry -- Safety measures, Kosher food industry -- Safety measures, Halal food industry -- Quality control, Kosher food industry -- Quality control, Kashrut -- History
-
2كتاب
المؤلفون: Saeed, Twadu Ali, Saeed, Twadu Ali, سعيد، تواضع علي
المصدر: Halal and Kosher Food. (2023) 247-259
مصطلحات موضوعية: Halal food industry -- Safety measures, Food additives industry, Kosher food industry -- Safety measures, Halal food industry -- Quality control, Kosher food industry -- Quality control
-
3كتاب
المؤلفون: Saeed, Twadu Ali, Osman, Osman Ahmed, عثمان، عثمان أحمد, Saeed, Twadu Ali, سعيد، تواضع علي, Ali, Sit Albanat Mohamed Elhassan, علي، ست البنات محمد الحسن
المساهمون: Ali, Sit Albanat Mohamed Elhassan, Osman, Osman Ahmed
المصدر: Halal and Kosher Food. (2023) 107-117
مصطلحات موضوعية: Halal food industry -- Safety measures, Kosher food industry -- Safety measures, Shehitah (Jewish law), Slaughtering and slaughter-houses (Islamic law)
-
4كتاب
المؤلفون: Osman, Nahid Ahmed
المساهمون: Abo-Dief, Hala Mohamed
المصدر: Halal and Kosher Food. (2023) 119-130
مصطلحات موضوعية: Halal food industry, Kashrut, Gelatin (Jewish law), Kosher food industry