Biological Activities of Fresh Pasta Noodle Added with Purple Sweet Potato Concentrate

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Biological Activities of Fresh Pasta Noodle Added with Purple Sweet Potato Concentrate
المؤلفون: Jae-yeon Kim, Seung Seok Yoo
المصدر: Culinary Science & Hospitality Research. 24:100-110
بيانات النشر: Culinary Society of Korea, 2018.
سنة النشر: 2018
مصطلحات موضوعية: General Earth and Planetary Sciences, General Environmental Science
تدمد: 2466-1023
2466-0752
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::176902da68720c85dd04d49b64284d9fTest
https://doi.org/10.20878/cshr.2018.24.5.011Test
حقوق: OPEN
رقم الانضمام: edsair.doi...........176902da68720c85dd04d49b64284d9f
قاعدة البيانات: OpenAIRE