-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Xiaown, Sun, Hongnan, Mu, Taihua, Fauconnier, Marie-Laure, Li, Mei
المساهمون: Central Public-interest Sci- entific Institution Basal Research Fund
المصدر: Food Chemistry, 413, 135675 (2023-02-13)
مصطلحات موضوعية: Cellulose nanofibers, Thermal stability, Morphology, Structure, Rheological behavior, Physical, chemical, mathematical & earth Sciences, Chemistry, Life sciences, Agriculture & agronomy, Physique, chimie, mathématiques & sciences de la terre, Chimie, Sciences du vivant, Agriculture & agronomie
العلاقة: urn:issn:0308-8146; urn:issn:1873-7072
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/299967Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Borchani, Maha, Masmoudi, Manel, Ben Amira, Amal, Abbès, Fatma, Yaich, Hela, Besbes, Souhail, Blecker, Christophe, Garvin, Alfonso, Ibarz, Albert, Attia, Hamadi
المصدر: LWT - Food Science and Technology, 113 (108314), 1-7 (2019-06-26)
مصطلحات موضوعية: Enzymatic treatment, Concentration temperature, Rheological behavior, Microscopy, Thermal properties, Life sciences, Food science, Sciences du vivant, Sciences des denrées alimentaires
العلاقة: urn:issn:0023-6438; urn:issn:1096-1127
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/248571Test