دورية أكاديمية

Dough analysis of transgenic wheat transformed with Cys-mutated low-molecular-weight glutenin genes

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Dough analysis of transgenic wheat transformed with Cys-mutated low-molecular-weight glutenin genes / システイン変異を有する低分子量グルテニン遺伝子を導入した形質転換コムギの解析(平成22年度年次講演会一般講演)
المؤلفون: Amanda Riley, Caroline Sparks, H Yamauchi, Huw D. Jones, M Ito, Paola Tosi, Peter R. Shewry, T Tabiki, W Funatsuki, Z Nishio, 伊藤 美環子, 山内 宏昭, 田引 正, 船附 稚子, 西尾 善太
المصدر: Report of the Hokkaido Branch, the Japanese Society of Breeding and Hokkaido Branch, the Crop Science Society of Japan. 2010, :1
قاعدة البيانات: J-STAGE
الوصف
تدمد:24320307
DOI:10.20751/hdanwakai.51.0_1