-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jhunior Abrahan Marcía Fuentes, Manuel de Jesús Álvarez Gil, Héctor Zumbado Fernández, Ismael Montero-Fernández, Daniel Martín-Vertedor, Ajitesh Yadav, Ricardo S. Aleman
المصدر: Dietetics, Vol 3, Iss 2, Pp 87-97 (2024)
مصطلحات موضوعية: roasted chicken, AMP, potassium chloride, glycine, sodium reduction, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirela Lučan, Jasmina Ranilović, Vedran Slačanac, Tanja Cvetković, Ljiljana Primorac, Davorka Gajari, Helena Tomić Obrdalj, Marko Jukić, Jasmina Lukinac Čačić
المصدر: Mljekarstvo, Vol 70, Iss 1, Pp 13-27 (2020)
مصطلحات موضوعية: cream cheese, sodium reduction, potassium chloride, spreadability, sensory analysis, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/337363Test; https://doaj.org/toc/0026-704XTest; https://doaj.org/toc/1846-4025Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Even Heir, Maria Jacobsen, Mari Øvrum Gaarder, Ingunn Berget, Paw Dalgaard, Merete Rusås Jensen, Askild L. Holck
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 10, p 1483 (2022)
مصطلحات موضوعية: cold-smoked salmon, Listeria monocytogenes, sodium reduction, organic acid salts, sensory profile, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jocasta Di Domenico, Alessandra Machado-Lunkes, Naimara Vieira Prado, Cleusa Inês Weber, Luciano Lucchetta
المصدر: Scientia Agricola, Vol 78, Iss 6 (2020)
مصطلحات موضوعية: NaCl replacement, Potassium Chloride, sodium reduction, sensory analysis, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-90162021000600902&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-992XTest