-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Theodora Ojangba, Solomon Boamah, Li Zhang, Zhuo Wang, Richard Osei
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 20, Iss 1, Pp 412-420 (2022)
مصطلحات موضوعية: Low sodium, potassium chloride, high pressure processing, sensory properties, Bajo en sodio, cloruro de potasio, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: I. V. Skulska, O. Y. Tsisaryk
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 22, Iss 93, Pp 50-54 (2020)
مصطلحات موضوعية: brynza, brine cheese, potassium chloride, proteolysis, digestibility., Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://nvlvet.com.ua/index.php/food/article/view/3936Test; https://doaj.org/toc/2519-268XTest; https://doaj.org/toc/2707-5885Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ufaq Fayaz, Aamir Hussain Dar, Navneet Kumar, Pir Mohammad Junaid, Rafeeya Shams, Shafat Ahmad Khan
المصدر: Applied Food Research, Vol 1, Iss 1, Pp 100005- (2021)
مصطلحات موضوعية: Storage modulus, Sodium chloride, Potassium chloride, Rheology, Texture, Sensory properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502221000056Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: I. Skulska, O. Tsisaryk
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 21, Iss 91, Pp 104-109 (2019)
مصطلحات موضوعية: brynza cheese, microbiological indices, bioprotection culture, yeast, mold, sodium chloride, potassium chloride, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://nvlvet.com.ua/index.php/food/article/view/3673Test; https://doaj.org/toc/2519-268XTest; https://doaj.org/toc/2707-5885Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Gurinovich G., Patrakova I., Kudryashov L.
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 1, Pp 31-40 (2018)
مصطلحات موضوعية: table salt (sodium chloride), potassium chloride, calcium chloride, magnesium chloride, lipids, oxidation, induction period, peroxide value, taste profiles, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://fptt.ru/stories/archive/48/3.pdfTest; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Cristian TUDOSE, Gheorghe ZGHEREA, Gabriela IORDĂCHESCU, Corina NEAGU, Doina Georgeta ANDRONOIU, Floricel CERCEL, Petru ALEXE
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 41, Iss 2, Pp 42-50 (2017)
مصطلحات موضوعية: potassium chloride, lipid peroxidation, sensory analyses, firmness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource