-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ru LI, Zhaoyang LU, Cong SHI, Chao LI, Zhen ZHANG, Xuehong CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 108-115 (2024)
مصطلحات موضوعية: radish sprouts, hot air circulation, active substances, antioxidant capacity, comprehensive evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lingfei TU, Yan LI, Zhen ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 7, Pp 244-253 (2024)
مصطلحات موضوعية: bletilla striata polysaccharide, selenide modification, response surface optimization, preparation process, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shilin WU, Ran CHEN, Jingyun CHEN, Ning YANG, Kun LI, Zhen ZHANG, Rongqing ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 7, Pp 201-209 (2024)
مصطلحات موضوعية: spirulina platensis, polysaccharide, hot alkali extraction, extraction, hydrogen peroxide, decolorization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhongjiang WANG, Yanan GUO, Shuangqi LIU, Bailiang LI, Zhen ZHANG, Jun LIU, Zhen FENG, Zengwang GUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 40-48 (2023)
مصطلحات موضوعية: insoluble okara fiber, okara protein, emulsifying properties, emulsion stability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiuling HE, Caiping ZHANG, Jing GUI, Yongxing LIU, Jiuxiu JI, Bo ZHOU, Zhen ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 1-8 (2022)
مصطلحات موضوعية: isomaltulose, sucrose, transcriptome data, node genes, lipid metabolism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen FENG, Xin LIU, Zhen ZHANG, Shuanghe REN, Zengwang GUO, Yanan GUO, Dong YIN, Liyuan GUO, Zhongjiang WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 4, Pp 271-277 (2022)
مصطلحات موضوعية: near infrared spectroscopy, wheat, chlorpyrifos, euclidean distance, factorization method, partial least squares method, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test