-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiadai TANG, Yufei SHI, Yimei ZHAO, Yi WANG, Zhi LENG, Min GUO, Zhuoni MENG, Liang YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 153-161 (2024)
مصطلحات موضوعية: sauce-flavored daqu, mold, saccharification, esterification, redundancy analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinliang MO, Liang YANG, Deguang WU, Mingde TENG, Yanxia ZHONG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 311-321 (2022)
مصطلحات موضوعية: sauce-flavor baijiu, sauce-flavor, head-space solid phase microextraction (hs-spme), gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), partial least squares discriminant analysis (pls-da), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinliang MO, Liang YANG, Mingde TENG, Yanxia ZHONG, Fangxiang LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 14, Pp 417-426 (2022)
مصطلحات موضوعية: alcoholic beverages, vanillin, analytic method, aroma contribution, formation mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test