-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 1107 (2024)
مصطلحات موضوعية: liquid whole egg, potassium chloride, aggregation behavior, rheological properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Even Heir, Maria Jacobsen, Mari Øvrum Gaarder, Ingunn Berget, Paw Dalgaard, Merete Rusås Jensen, Askild L. Holck
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 10, p 1483 (2022)
مصطلحات موضوعية: cold-smoked salmon, Listeria monocytogenes, sodium reduction, organic acid salts, sensory profile, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ivette Karina Ramírez-Rivas, Néstor Gutiérrez-Méndez, Ana Luisa Rentería-Monterrubio, Rogelio Sánchez-Vega, Juan Manuel Tirado-Gallegos, Eduardo Santellano-Estrada, Martha María Arevalos-Sánchez, América Chávez-Martínez
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1264 (2022)
مصطلحات موضوعية: ACE-inhibitory, antioxidant activity, requeson cheese, sodium chloride, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Iga Rybicka, Marlene Silva, Amparo Gonçalves, Helena Oliveira, António Marques, Maria José Fernandes, Maria Helena Fernandes, Cristina Mateus Alfaia, Maria João Fraqueza, Maria Leonor Nunes
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 349 (2022)
مصطلحات موضوعية: mackerel, smoking, potassium chloride (KCl), salt substitute, sodium (Na), sodium chloride (NaCl), Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 1, p 17 (2021)
مصطلحات موضوعية: high pressure processing, breakfast sausages, salt reduction, potassium chloride, tapioca starch, sensory evaluation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying Zhang, Yifan Zhang, Xing Zhou, Shibo Wang, Pinglan Li
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 3, p 630 (2021)
مصطلحات موضوعية: salt replacement, potassium chloride, calcium ascorbate, calcium glutamate, fermented sausages, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Dong-Heon Song, Youn-Kyung Ham, Sin-Woo Noh, Koo Bok Chin, Hyun-Wook Kim
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 6, p 721 (2020)
مصطلحات موضوعية: chicken breast, ionic strength, low salt, pre-rigor salting, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource