Food-Derived Compounds Apigenin and Luteolin Modulate mRNA Splicing of Introns with Weak Splice Sites

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Food-Derived Compounds Apigenin and Luteolin Modulate mRNA Splicing of Introns with Weak Splice Sites
المؤلفون: 宮前, 友策, ミヤマエ, ユウサク, MIYAMAE, Yusaku, Kurata, Masashi, Fujiwara, Naoko, Fujita, Ken-ichi, Yamanaka, Yasutaka, Seno, Shigeto, Kobayashi, Hisato, Takahashi, Nobuyuki, Shibuya, Yasuyuki, Masuda, Seiji
بيانات النشر: Cell Press
سنة النشر: 2019
المجموعة: University of Tsukuba Repository (Tulips-R) / 筑波大学つくばリポジトリ
الوصف: journal article
نوع الوثيقة: other/unknown material
وصف الملف: application/pdf
اللغة: English
تدمد: 25890042
العلاقة: https://doi.org/10.1016/j.isci.2019.11.033Test; iScience; 22; 336; 352; https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/56061/files/IS_22.pdfTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.isci.2019.11.033Test
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/56061/files/IS_22.pdfTest
حقوق: (c) 2019 The Authors. ; This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0Test/). ; open access
رقم الانضمام: edsbas.4408E828
قاعدة البيانات: BASE