يعرض 1 - 4 نتائج من 4 نتيجة بحث عن '"Gluten-Free"', وقت الاستعلام: 0.58s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية

    المصدر: Food and Feed Research (2015) 42(2):129-137 ; ISSN: 2217-5369

    وصف الملف: application/pdf; txt

    العلاقة: info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Technological Development (TD or TR)/46005/RS//; http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=2217-53691502129FTest

  2. 2
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture (2013) 17(2):93-96 ; ISSN: 1821-4487

    وصف الملف: application/pdf; txt

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/; info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/31029/RS//; http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=1821-44871302093NTest

  3. 3
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal on Processing and Energy in Agriculture (2013) 17(2):86-88 ; ISSN: 1821-4487

    مصطلحات موضوعية: sensory properties, gluten-free, cookies, buckwheat, colour, texture

    وصف الملف: application/pdf; txt

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/; info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/31029/RS//; http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=1821-44871302086JTest

  4. 4
    دورية أكاديمية

    المصدر: Food and Feed Research (2012) 39(1):41-49 ; ISSN: 2217-5369

    وصف الملف: application/pdf; txt

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/; info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/31029/RS//; http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?artid=2217-53691201041JTest