دورية أكاديمية

Service robot introduction to a restaurant enhances both labor productivity and service quality

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Service robot introduction to a restaurant enhances both labor productivity and service quality
المؤلفون: Shimmura, Takeshi, Ichikari, Ryosuke, Okuma, Takashi, Ito, Hiroyuki, Okada, Kei, Nonaka, Tomomi
المصدر: Procedia CIRP ; volume 88, page 589-594 ; ISSN 2212-8271
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2020
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Earth and Planetary Sciences, General Environmental Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.procir.2020.05.103
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.procir.2020.05.103Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S221282712030425X?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S221282712030425X?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.49E12731
قاعدة البيانات: BASE