رسالة جامعية

PEA PROTEIN ISOLATE-GREEN TEA CATECHIN PICKERING PARTICLES FOR OIL-IN-WATER (O/W) EMULSION STABILITY

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: PEA PROTEIN ISOLATE-GREEN TEA CATECHIN PICKERING PARTICLES FOR OIL-IN-WATER (O/W) EMULSION STABILITY
المؤلفون: Vital de Sousa Junior, Wanderley
المساهمون: Ho, Kacie, Food Science
بيانات النشر: University of Hawai'i at Manoa
سنة النشر: 2023
المجموعة: ScholarSpace at University of Hawaii at Manoa
مصطلحات موضوعية: Food science, Nanoscience, Nanotechnology, complex particles, green tea catechins, pea protein isolate, Pickering emulsions
الوصف: M.S.
نوع الوثيقة: thesis
وصف الملف: application/pdf
اللغة: English
العلاقة: https://hdl.handle.net/10125/107890Test
الإتاحة: https://hdl.handle.net/10125/107890Test
حقوق: All UHM dissertations and theses are protected by copyright. They may be viewed from this source for any purpose, but reproduction or distribution in any format is prohibited without written permission from the copyright owner.
رقم الانضمام: edsbas.6F41D1C6
قاعدة البيانات: BASE