-
1مؤتمر
المصدر: FoodBalt 2021: 14th Baltic conference on food science and technology “Sustainable food for conscious consumer”: abstract book / editor: Mari-Liis Kutti, Tallinn : Center of Food and Fermentation Technologies, 2021, p. 101
مصطلحات موضوعية: caraway essential oil, microencapsulation, matrices, milk protein, modified starch
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gavelis, A., Žilaitis, V., Juozaitis, A., Juozaitienė, V., Urbonavičius, G., Yilmaz, A.
المصدر: Indian journal of animal research, Karnal (India) : Agricultural Research Communication Center, 2020, vol. 54, no. 11, B-900, p. 1441-1445 ; ISSN 0367-6722 ; eISSN 0976-0555
مصطلحات موضوعية: Cows, Estrus, Milk protein, Milk SCC, Milk yield, Progesterone, Ration of milk fat, Cattle, physiology, metabolism, Milk, analysis, Lactation, info:eu-repo/classification/udc/636.2
-
3رسالة جامعية
المؤلفون: Gurskaitė, Viktorija
المساهمون: Kabašinskienė, Aistė
مصطلحات موضوعية: chemical parameters, microbiological parameters, milk protein concentrate
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://lsmu.oai.elaba.lt/documents/36955582.pdfTest; http://lsmu.lvb.lt/LSMU:ELABAETD36955582&prefLang=en_USTest
-
4رسالة جامعية
المؤلفون: Karlsson, Karin Amanda Katarina
المساهمون: Kudzytė, Jolanta
مصطلحات موضوعية: cow's milk protein allergy, Partially hydrolyzed formulas, Extensively hydrolyzed formulas, Amino acid formulas, Other infant formulas
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://lsmu.oai.elaba.lt/documents/36830319.pdfTest; http://lsmu.lvb.lt/LSMU:ELABAETD36830319&prefLang=en_USTest
-
5رسالة جامعية
المؤلفون: Drulienė, Gintarė
المساهمون: Japertienė, Renata
مصطلحات موضوعية: milk content, milk fat, milk protein content
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://lsmu.oai.elaba.lt/documents/33656071.pdfTest; http://lsmu.lvb.lt/LSMU:ELABAETD33656071&prefLang=en_USTest
-
6رسالة جامعية
المؤلفون: Jasinskas, Tautvydas
المساهمون: Sekmokienė, Dalia
مصطلحات موضوعية: Milk protein concentrate, chemical composition, microbiological indicators
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://lsmu.oai.elaba.lt/documents/28421849.pdfTest; http://lsmu.lvb.lt/LSMU:ELABAETD28421849&prefLang=en_USTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Liutkevičius, Algirdas, Speičienė, Vilma, Alenčikienė, Gitana, Mieželienė, Aldona, Narkevičius, Raimondas, Kaminskas, Arvydas, Abaravičius, Jonas Algis, Vitkus, Dalius, Jablonskienė, Valerija, Sekmokienė, Dalia
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Prague : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2016, Vol. 34, Iss. 2, p. 143-148 ; ISSN 1212-1800 ; eISSN 1805-9317
مصطلحات موضوعية: functional beverages, lipid metabolism, milk protein concentrate
-
8رسالة جامعية
المؤلفون: Surblytė, Gabrielė
المساهمون: Leskauskaitė, Daiva
مصطلحات موضوعية: milk protein, transglutaminase, meat protein, meat aging, digestion
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://ktu.oai.elaba.lt/documents/61431643.pdfTest; http://ktu.lvb.lt/KTU:ELABAETD61431643&prefLang=en_USTest
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Maisto chemija ir technologija = Food chemistry and technology = Химия и технология пищи, Kaunas : KTU Maisto institutas, 2015, t. 49, Nr. 2, p. 71-83 ; ISSN 1392-0227 ; eISSN 2335-8793
مصطلحات موضوعية: low-fat milk protein-carbohydrate raw materials, pectin, modeling, design, membrane technology
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Liutkevičius, Algirdas, Speičienė, Vilma
المصدر: Maisto chemija ir technologija = Food chemistry and technology = Химия и технология пищи : mokslo darbai / Kauno technologijos universiteto Maisto institutas, Kaunas : KTU Maisto institutas, 2013, T. 47, nr. 2, p. 56-68 ; ISSN 1392-0227