-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Henriques, Marta, Gomes, David, Pereira, Carlos
المصدر: Food Technology and Biotechnology ; ISSN 1330-9862 (Print) ; ISSN 1334-2606 (Online) ; Volume 55 ; Issue 4
مصطلحات موضوعية: tekući koncentrati proteina sirutke, termički inducirani gel, sposobnost zadržavanja vode, mikrostruktura, reologija, liquid whey protein concentrate, thermally induced gel, water holding capacity, microstructure, rheology
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://hrcak.srce.hr/192329Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Pereira, Carlos, Henriques, Marta, Gomes, David, Gomez-Zavaglia, Andrea, de Antoni, Graciela
المصدر: Food Technology and Biotechnology; Vol.53 No.3; ISSN 1330-9862 (Print); ISSN 1334-2606 (Online)
مصطلحات موضوعية: koncentrat proteina sirutke, ultrafiltrirani permeat, reverzna osmoza, kefir, probiotik, whey protein concentrate, ultrafiltration permeate, reverse osmosis, probiotic
وصف الملف: application/pdf