دورية أكاديمية

Survival of pathogenic and lactobacilli species of fermented olives during simulated human digestion

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Survival of pathogenic and lactobacilli species of fermented olives during simulated human digestion
المؤلفون: Arroyo-López, Francisco N., Blanquet-Diot, Stéphanie, Denis, Sylvain, Thévenot, Jonathan, Chalancon, Sandrine, Alric, Monique, Rodríguez-Gómez, Francisco, Romero-Gil, Verónica, Jiménez-Díaz, Rufino, Garrido-Fernández, Antonio
المصدر: Frontiers in Microbiology ; volume 5 ; ISSN 1664-302X
بيانات النشر: Frontiers Media SA
سنة النشر: 2014
المجموعة: Frontiers (Publisher - via CrossRef)
مصطلحات موضوعية: Microbiology (medical), Microbiology
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: unknown
DOI: 10.3389/fmicb.2014.00540
الإتاحة: https://doi.org/10.3389/fmicb.2014.00540Test
رقم الانضمام: edsbas.BDDD6312
قاعدة البيانات: BASE