-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng Pan, Aiqian Ye, Anant Dave, Karl Fraser, Harjinder Singh
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1626-1637 (2023)
مصطلحات موضوعية: particle size, casein micelle, whey protein, ionic calcium, protein composition, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222007421Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Siqi Li, Munkhzul Delger, Anant Dave, Harjinder Singh, Aiqian Ye
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1611-1625 (2023)
مصطلحات موضوعية: sheep milk, goat milk, gelation, seasonal variation, rennet, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030223000097Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng Pan, Aiqian Ye, Anant Dave, Karl Fraser, Harjinder Singh
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 3871-3882 (2022)
مصطلحات موضوعية: whey protein, casein micelle, protein composition, structure, kinetics, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030222001527Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Siqi Li, Aiqian Ye, Zheng Pan, Jian Cui, Anant Dave, Harjinder Singh
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 2, Pp 965-980 (2022)
مصطلحات موضوعية: goat milk, heat treatment, homogenization, gastric digestion, protein hydrolysis, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030221010407Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Siqi Li, Ashish Saharawat, Aiqian Ye, Anant Dave, Harjinder Singh
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 7, p 1517 (2023)
مصطلحات موضوعية: deer milk, lactation, composition, fatty acids, milk proteins, milk structures, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Siqi Li, Munkhzul Delger, Anant Dave, Harjinder Singh, Aiqian Ye
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 12, p 1737 (2022)
مصطلحات موضوعية: sheep milk, goat milk, seasonal variation, composition, calcium, fatty acids, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Francesca Louise Garcia, Sihan Ma, Anant Dave, Alejandra Acevedo-Fani
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 2930 (2021)
مصطلحات موضوعية: hempseeds, physicochemical properties, oil bodies, oleosomes, structure, delivery systems, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zheng Pan, Aiqian Ye, Siqi Li, Anant Dave, Karl Fraser, Harjinder Singh
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 8, p 1938 (2021)
مصطلحات موضوعية: sheep milk, protein, fat, pepsin, homogenization, heat treatment, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Magalie Sabatier, Andreas Rytz, Joeska Husny, Stéphane Dubascoux, Marine Nicolas, Anant Dave, Harjinder Singh, Mary Bodis, Raymond P. Glahn
المصدر: Nutrients, Vol 12, Iss 9, p 2776 (2020)
مصطلحات موضوعية: iron‒casein complex, ferrous sulfate, micronized ferric pyrophosphate, solubility, dissociation, bioaccessibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource