-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: da Fonseca, Rute R.1,2 (AUTHOR) campos.f.paula@gmail.com, Campos, Paula F.2,3 (AUTHOR) mnande@ciimar.up.pt, Rey-Iglesia, Alba4 (AUTHOR) ardelaiglesia@sund.ku.dk, Barroso, Gustavo V.5 (AUTHOR) gvbarroso@gmail.com, Bergeron, Lucie A.6 (AUTHOR) lucie.a.bergeron@gmail.com, Nande, Manuel3 (AUTHOR) r.macieiradefaria@sheffield.ac.uk, Tuya, Fernando7 (AUTHOR) ftuya@yahoo.es, Abidli, Sami8 (AUTHOR) abidli_sami@yahoo.fr, Pérez, Montse9 (AUTHOR) montse.perez@ieo.csic.es, Riveiro, Isabel9 (AUTHOR) isabel.riveiro@ieo.csic.es, Carrera, Pablo9 (AUTHOR) pablo.carrera@ieo.csic.es, Jurado-Ruzafa, Alba10 (AUTHOR) alba.jurado@ieo.csic.es, G. Santamaría, M. Teresa10 (AUTHOR) mtgarsantamaria@gmail.com, Faria, Rui3 (AUTHOR) andre.machado@ciimar.up.pt, Machado, André M.3 (AUTHOR) mig.m.fonseca@gmail.com, Fonseca, Miguel M.3 (AUTHOR) elsafroufe@gmail.com, Froufe, Elsa3 (AUTHOR), C. Castro, L. Filipe3,11 (AUTHOR) rfonseca@sund.ku.dk
المصدر: Genes. Feb2024, Vol. 15 Issue 2, p170. 15p.
مصطلحات موضوعية: *SARDINES, *OTOLITHS, *SUSTAINABLE fisheries, *GENOMICS, *INNER ear, *SPECIES distribution
مصطلحات جغرافية: AZORES, IBERIAN Peninsula
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Tolba, Bah Abba1,2 (AUTHOR), Tejedor-Junco, María Teresa3,4 (AUTHOR), El Mahmoud Hamed, Mohmed Salem1 (AUTHOR), Santana-Del Pino, Angelo5 (AUTHOR), Ould Brahim, Hamoud1 (AUTHOR), Zamel, Mohamed Lemine Cheikh1 (AUTHOR), Vadel Salihi, Ahmedou Mohamed2 (AUTHOR)
المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. 5/23/2023, p1-12. 12p.
مصطلحات موضوعية: *MOBILE food services, *FOOD safety, *QUALITY standards, SARDINES, STREET food, PROTEOLYSIS
مصطلحات جغرافية: MAURITANIA
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Boëns, Andy1 (AUTHOR) andy.boens@gmail.com, Ernande, Bruno2 (AUTHOR), Petitgas, Pierre1 (AUTHOR), Lebigre, Christophe3 (AUTHOR)
المصدر: Evolutionary Applications. Aug2023, Vol. 16 Issue 8, p1393-1411. 19p.
مصطلحات موضوعية: *SARDINES, *ANCHOVIES, *ENGRAULIS encrasicolus, *FISH growth, *OTOLITHS, *FOOD quality
مصطلحات جغرافية: BAY of Biscay (France & Spain)
-
4رسالة جامعية
المؤلفون: Balfegó Díaz, Mariona
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia
مرشدي الرسالة: Gomis, Ramon, 1946-
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Dietoteràpia, Dietas para enfermos, Diet therapy, Microbiota intestinal, Gastrointestinal microbiome, Diabetis no-insulinodependent, Diabetes tipo 2, Non-insulin-dependent diabetes, Peix, Pescado, Fish as food, Sardines, Sardinas, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/482042Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tomoya Aono, Tatsuya Sakamoto, Toyoho Ishimura, Motomitsu Takahashi, Tohya Yasuda, Satoshi Kitajima, Kozue Nishida, Takayoshi Matsuura, Akito Ikari, Shin-ichi Ito
المصدر: Frontiers in Marine Science; 2024, p01-14, 14p
مصطلحات موضوعية: STABLE isotope analysis, SEAWATER salinity, SARDINES, OTOLITHS, OXYGEN isotopes, DATA modeling
مصطلحات جغرافية: KYUSHU Region (Japan)
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHIJIA FANG1, WENJUAN ZHU1, YING LIU1 liuying@gdou.edu.cn, XINRAN WANG1, YALING WANG2, YANYAN WU2
المصدر: Czech Journal of Food Sciences. 2023, Vol. 41 Issue 4, p271-278. 8p.
مصطلحات موضوعية: *SARDINES, *RESPONSE surfaces (Statistics), *FERMENTATION, *FOOD fermentation
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Aoua, Charifa, Yacoubi, Bouchra, Zekhnini, Abderrahmane
المصدر: International Journal of Food Science; 2/19/2024, Vol. 2024, p1-7, 7p
مصطلحات موضوعية: SIZE of fishes, SARDINES, CHEMICAL processes, HISTAMINE, LIPIDS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Al-Hooti, Haitham S., Al-Bulushi, Ismail M., Al-Attabi, Zahir H., Rahman, Mohammad S., Al-Subhi, Lyutha K., Al-Habsi, Nasser A.
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p428, 12p
مصطلحات موضوعية: ELECTRONIC noses, NOSE, FISHER discriminant analysis, FISH spoilage, SARDINES, TRIMETHYLAMINE oxide
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohellebi, Nassima, Hamma-Faradji, Samia, Bendjeddou, Kamel, Ait Meddour, Amel, Benchikh, Yassine, Bendali, Farida, Belguesmia, Yanath, Drider, Djamel
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p368, 17p
مصطلحات موضوعية: SARDINES, COLIFORMS, VIBRIO cholerae, LACTOBACILLUS plantarum, EUKARYOTIC cells, LACTIC acid bacteria, PSEUDOMONAS aeruginosa
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Kakarelidou, Myrto, Christopoulos, Panagiotis, Conides, Alexis, Kalogianni, Despina P., Christopoulos, Theodore K.
المصدر: Molecules; Feb2024, Vol. 29 Issue 3, p677, 12p
مصطلحات موضوعية: FISH DNA, FOOD adulteration, SARDINES, FISH as food, GOLD nanoparticles