-
1كتاب
-
2كتاب
المؤلفون: ERIKSSON, C.E., KAMINSKI, E., ADAMEK, P., BÖRJESSON, T.
المصدر: Developments in Food Science ; Off-Flavors in Foods and Beverages ; page 37-56 ; ISSN 0167-4501
-
3كتاب
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Eriksson, C.E.
المصدر: Food Chemistry ; volume 9, issue 1-2, page 3-19 ; ISSN 0308-8146
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/0308-8146Test(82)90065-6
https://api.elsevier.com/content/article/PII:0308814682900656?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:0308814682900656?httpAccept=text/plainTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Eriksson, C.E., Hed, R., Lindblad, L.E., Nygren, A., Sundblad, L.
المصدر: The Lancet ; volume 303, issue 7861, page 811-812 ; ISSN 0140-6736
مصطلحات موضوعية: General Medicine
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/s0140-6736Test(74)92882-7
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0140673674928827?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0140673674928827?httpAccept=text/plainTest -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Eriksson, C.E., Svensson, S.G.
المصدر: Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - Enzymology ; volume 198, issue 3, page 449-459 ; ISSN 0005-2744
مصطلحات موضوعية: General Medicine
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/0005-2744Test(70)90123-3
https://api.elsevier.com/content/article/PII:0005274470901233?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:0005274470901233?httpAccept=text/plainTest