-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shouji GONG, Mei QIN, Ziru DAI, Hongming JIANG, Dejun GUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 178-185 (2024)
مصطلحات موضوعية: abrus precatorius linn, flavonoids, extraction technology, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Leilei HUANG, Jiayi LIU, Tianyi WANG, Qingfen ZHANG, Fengjian YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 161-170 (2024)
مصطلحات موضوعية: syringa oblata leaves, cellulase-assisted ultrasound method, flavonoids, response surface methodology, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Nora Pap, Daniel Granato, Eila Järvenpää, Jenni Tienaho, Pertti Marnila, Jarkko Hellström, Juha-Matti Pihlava, Marcia Franco, Tomasz Stefański, Marketta Rinne
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100331- (2024)
مصطلحات موضوعية: Green biorefinery, Phenolic acids, Flavonoids, Antioxidant activity, Antibacterial activity, Anti-inflammatory activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666833524000376Test; https://doaj.org/toc/2666-8335Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100676- (2024)
مصطلحات موضوعية: Antioxidant activity, Essential oil, Flavonoids, Nano-complex, Phenolics, Tanacetum parthenium, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24000728Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Peipei GUO, Lin LI, Lina JIN, Zhong ZHANG, Jing FU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 265-272 (2023)
مصطلحات موضوعية: buckwheat bran, flavonoids, stability, antioxidant activity, blend films, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ping ZOU, Ying XU, Wentao CHEN, Yingyang ZHANG, Rong XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 18, Pp 258-267 (2023)
مصطلحات موضوعية: peony seed meal, flavonoids, membrane separation, liquid-mass spectrometry, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ronald Blaise Mouafo Kuagny, Brice Ulrich Foudjo Saha, Mercy Bih Loh Achu, Germain Kansci, Gabriel Nama Medoua, Elie Fokou
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100500- (2023)
مصطلحات موضوعية: Tubers, Phenolic compounds, Flavonoids, Antioxidant activity, Chronic diseases, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23003210Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiajie MA, Duanduan ZHAO, Shihang QUAN, Qitong HUAN, Shuai HAO, Kun LI, Chunxiang PIAO, Guanhao LI, Hongmei LI, Baide MU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 344-352 (2023)
مصطلحات موضوعية: perilla frutescens (l.) britt. leaves, different varieties, polyphenols, flavonoids, extraction process, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 374-382 (2023)
مصطلحات موضوعية: edible flowers, in vitro digestibility, antioxidant activity, polyphenols, flavonoids, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
10دورية أكاديميةChanges in Phenolics and Antioxidant Capability of Two Chinese Milk Vetch Sprouts During Germination
المؤلفون: Qiyan ZHAO, Ning TANG, Xin JIA, Yongqiang CHENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 12-20 (2022)
مصطلحات موضوعية: chinese milk vetch, sprouts, phenolics, flavonoids, antioxidant activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test