-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Eva Navascués, Fernando Calderón, Antonio Santos, Domingo Marquina, Santiago Benito
المصدر: Foods; Volume 10; Issue 11; Pages: 2878
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, lactic acid, wine, acidity, volatile, evolution, transcriptomic, metabolism regulation, lactate dehydrogenase enzymes
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Quality and Safety; https://dx.doi.org/10.3390/foods10112878Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Georgios Sgouros, Athanasios Mallouchos, Maria-Evangelia Filippousi, Georgios Banilas, Aspasia Nisiotou
المصدر: Foods; Volume 9; Issue 5; Pages: 595
مصطلحات موضوعية: biological acidification, wine fermentation, yeast starter cultures, Lachancea thermotolerans, wine chemical profile, volatiles, transcriptional analysis, lactic acid, lactate dehydrogenase, alcohol dehydrogenase
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Microbiology; https://dx.doi.org/10.3390/foods9050595Test