دورية أكاديمية

Water behaviour in processed cheese spreads ; DSC and ESEM study

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Water behaviour in processed cheese spreads ; DSC and ESEM study
المؤلفون: Gliguem, Hela, Ghorbel, Dorra, Grabielle-Madelmont, Cécile, Goldschmidt, Benoît, Lesieur, Sylviane, Attia, Hamadi, Ollivon, Michel, Lesieur, Pierre
المصدر: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry ; volume 98, issue 1, page 73-82 ; ISSN 1388-6150 1572-8943
بيانات النشر: Springer Science and Business Media LLC
سنة النشر: 2009
مصطلحات موضوعية: Physical and Theoretical Chemistry, Condensed Matter Physics
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1007/s10973-009-0376-x
DOI: 10.1007/s10973-009-0376-x.pdf
DOI: 10.1007/s10973-009-0376-x/fulltext.html
الإتاحة: https://doi.org/10.1007/s10973-009-0376-xTest
حقوق: http://www.springer.com/tdmTest
رقم الانضمام: edsbas.FEB8D422
قاعدة البيانات: BASE