التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Water behaviour in processed cheese spreads ; DSC and ESEM study |
المؤلفون: |
Gliguem, Hela, Ghorbel, Dorra, Grabielle-Madelmont, Cécile, Goldschmidt, Benoît, Lesieur, Sylviane, Attia, Hamadi, Ollivon, Michel, Lesieur, Pierre |
المصدر: |
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry ; volume 98, issue 1, page 73-82 ; ISSN 1388-6150 1572-8943 |
بيانات النشر: |
Springer Science and Business Media LLC |
سنة النشر: |
2009 |
مصطلحات موضوعية: |
Physical and Theoretical Chemistry, Condensed Matter Physics |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1007/s10973-009-0376-x |
DOI: |
10.1007/s10973-009-0376-x.pdf |
DOI: |
10.1007/s10973-009-0376-x/fulltext.html |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1007/s10973-009-0376-xTest |
حقوق: |
http://www.springer.com/tdmTest |
رقم الانضمام: |
edsbas.FEB8D422 |
قاعدة البيانات: |
BASE |